Skip to main content

Referenser

Arvid Johansson, CIO SATS

"SATS med 4500 anställda i Norden behövde minska belastningen på servicedesk. Många samtal handlade om bortglömda lösenord och med ökade krav på allt mer komplexa lösenord var arbetsbelastningen betydande. Tillsammans med Onevinn infördes Forefront Identity Manager för självbetjäning av lösenordsåterställning via en webb-sida. Efter identifiering via mobiltelefon kan användare själva återställa lösenord. Resultatet innebar minskad belastning av lösenords-ärenden för service desk. "

Tommy Flink, Manager Microsoft

"Det är roligt att ha Onevinn som partner på säkerhetssidan. De är mycket kompetenta, drivna och engagerade och har en mycket bra känsla för att driva slutkundens intressen - dvs de utgår alltid från kundens behov. Vi rekommenderar dem varmt."

Stefan Lindqvist, IT-Infra Manager Lindab AB

"Vi får mycket hjälp av Onevinn. Dels som partner och rådgivare i de konkreta säkerhetsfrågorna. Dels som bollplank i strategiska beslut för framtiden där Onevinn har en mycket tydlig och användbar kristallkula. Men allra bäst är nog deras personliga engagemang deras prestigelösa arbetssätt."

Marcus Viderberg, IT-chef Babs Paylink AB

"Det känns skönt att kunna erbjuda sina medarbetare en flexiblare arbetsmiljö på ett säkert sätt och samtidigt känna sig trygg som IT-chef. Deras kompetens på Microsoft plattformen är bland det bästa i Sverige. De har en nära dialog med Microsoft och följer deras arbete med ett brinnade personligt intresse."

Barnaby Rushton, CIO Finnveden IT

"Att samarbeta med specialister som förstår både teknik och verksamhetkrav är viktigt. I Onevinn har vi en trygg partner som förstår våra utmaningar och hjälper oss att tänka långsiktigt."