Skip to main content
Föregående

Anders
Olsson
IT-säkerhetsspecialist & partner

Nästa

Jag har jobbat inom IT-säkerhet i över 12 år och är känd för min expertis, att bygga skräddarsydda säkerhetslösningar baserad på Microsofts tekniker. Jag älskar inte bara tekniken utan brinner för att anpassa tekniken utifrån varje verksamhets behov och den rådande hotbild som finns. I skrivande stund handlar mina projekt oftast om att skydda företagsinformation och identiteter.

Under fem års tid har jag varit utnämnd Microsoft Most Valuable Professional (MVP) där jag varit MVP inom Forefront svitens produkter i fyra år och är nu Enterprise Security MVP. Jag är också medlem av Microsoft Extended Expert Team (MEET) där jag stått som föreläsare på både TechDays och TechX de senaste 6 åren.

 

Förutom att slåss mot IT-säkerhetshot, jobbar jag även på SATS som boxinstruktör, då träning är en viktig del av mitt liv. Ett annat stort intresse är film, bild och ljud där jag har byggt ett eget biorum som bygger på Windows Media Center. Är stationerad och bosatt i Karlstad där jag lever med min flickvän, vår dotter och våra två katter.