Skip to main content

Välkommen Jonas!

Vem är du?

Mitt namn är Jonas Leandersson och jag är 47 år. Jag bor strax norr om Halmstad med min sambo och våra tre barn (5,10 och 15 år) och 2 husdjur.

Vilken bakgrund har du?

Jag började jobba i IT-sektorn i mitten av 90-talet och då som supporttekniker, jag har sen dess haft förmånen att jobba i små som stora internationella organisationer och med olika roller.

Mitt fokus har alltid varit Microsoft och då specifikt klienthantering och jag jobbat inom sektorer som spänner sig inom områden så som medicintekniska, läkemedelstekniska likväl som organisationer med stora krav på säkerhet.

Sen 2015 har jag jobbat som konsult och har då även haft rollen som Trusted Advisor inom klienthantering till flera kunder.

Vad brinner du för tekniskt?

Jag brinner klienthantering och inom det området hjälpa kunden att nyttja den portfölj av produkter som dom har och då även på ett optimalt sätt.

Att hjälpa kunden att optimera sin miljö för att stödja de utmaningar de har, och då med hjälp av system / lösningar som exempelvis Microsoft Endpoint Configuration Manager

Vad gör du när du inte jobbar?

Jag och min sambo bor nära skog och natur vilket ligger oss varmt om hjärtat och som vi nyttjar så ofta vi hinner, våra tre barn håller på med fotboll, skytte och andra aktiviteter som vi även deltar i. Sen så jobbar jag med mitt intresse så visst en timme eller så blir det vid datorn där man testar, labbar och läser om nya lösningar och teknologier.

Varför Onevinn?

För dom som jobbar där, för deras vision kring lagarbete.

Den uppfattning jag får av OneVinn är att dom är ett sant krafthus inom innovation i säkerhetssektorn och även modern management.

Jag ser nu verkligen fram mot att hoppa på OneVinn’s resa som kommer vara otroligt spännande och rolig.

Jonas Leandersson