Skip to main content

Välkommen på event - Intelligent säkerhet med lösningar från Microsoft

Informationsläckage, identitetsstöld och IT-intrång ökar drastiskt! Samtidigt har vi utmaningen att hänga med i teknikens snabba utveckling och alla nyheter som släpps så gott varje dag.

Boka därför in den 4:e Oktober för en gratis halvdag hos Microsoft i Akalla fullspäckad med IT-Säkerhet.

Länk till anmälan!

Vi på Onevinn kommer att prata om den ökade hotbilden mot svenska verksamheter och berätta om våra erfarenheter och lösningar. Allt ifrån verksamheter som nyttjar molntjänster till de som av lagkrav eller företagspolicys inte kunnat nyttja tjänster i molnet.

Med hjälp av bland annat Windows 10Windows och Azure Information ProtectionAdvanced Threat Protection och Advanced Threat Analytics och mycket mer kommer vi berätta och demonstrera hur vi kan skydda känslig information, identiteter, och detektera och förhindra intrång.

Anders Olsson kommer att berätta och demonstrera om den senaste tekniken för att skydda identiteter och känslig information.

Tom Aafloen, CISSP och före detta penetrationstestare kommer berätta om hur intrång idag går till och hur vi i ett tidigt stadie kan identifiera attacker i vår lokala infrastruktur.

Jörgen Nilsson, en av Sveriges mest erfarna inom klienthantering kommer berätta om hur vi hanterar verksamhetens alla olika typer av enheter och hur vi bemöter utmaningen med privata enheter. Mycket Windows 10!

VARMT VÄLKOMMEN!